enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ENGELLİLER NEMRUT DAĞI’NA ÇIKTI

ENGELLİLER NEMRUT DAĞI’NA ÇIKTI
REKLAM ALANI
04.05.2015
0
A+
A-

Adıyaman’da Nemrut Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Rotary Engellilerle Zirvede-Nemrut’a Tırmanıyoruz Projesi’ kapsamında çok sayıda engelli, Rotaryenlerin yardımı ile Nemrut Dağının zirvesine çıktı.
Nemrut Rotary Kulübü tarafından bu yıl 15.’sü düzenlenen proje kapsamında çok sayıda engelli Adıyaman’a geldi. Engelliler, 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı’na tırmanış için sabah erken saatlerde hazırlandı. Zorlu bir tırmanış olmasına rağmen tekerlekli sandalye ile gelen engelliler Rotaryenlerin yardımı ile zirveye tırmanmanın sevincini yaşadı. Devasa heykellerin bulunduğu zirveye ulaşan engelliler, hatıra fotoğrafı çektirdi.
14 yıldır sürdürdükleri projenin büyük ilgi gördüğünü belirten Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hamit Doğan ise, “Rotary Engellilerle Birlikte Nemrut’un Zirvesinde” sloganıyla her yıl engellileri Nemrut Dağının zirvesinde buluşturuyoruz. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak bu yıl 15.’sini gerçekleştirdiğimiz projede  çok sayıda engelliyi Adıyaman’da misafir ediyoruz. Amacımız Dünyanın 8. Harikası Nemrut Dağının zirvesine yaptığımız zorlu bir tırmanış ile engellilerin engel tanımadığına dikkat çekebilmekti ve bunu başardık.

Herkes bir engelli adayıdır ve bunu unutmadan hayatımızda var olan tüm engellilerle birlikte onların sorunlarına çözümler üreterek fırsatlar verildiğinde her şeyi başarabileceklerini göstermekti. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Bizlerle burada olan engelli kardeşlerimize ve projemize destek veren tüm Rotary kulüplerine teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi