enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2631
EURO
34,8376
ALTIN
2.420,64
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C

En Uzun Gece Masallarla Süslendi

En Uzun Gece Masallarla Süslendi
REKLAM ALANI
25.12.2023
0
A+
A-

Sivas’ta Behrampaşa Ortaokulunda yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta, en uzun gecede öğrencilere Sivaslı yazar Ayşe Benek Kaya, masal anlattı.

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Masalla Aydınlatılan gecede yer minderlerine oturan öğrencilere, gaz lambaları, mumlar ve otantik kilimlerle süslenmiş ortamda birbirinden güzel masallar Sivaslı yazar Ayşe Benek Kaya, tarafından anlatıldı.

Yazar Kaya, “21 Aralık en uzun geceyi Behrampaşa Ortaokulu’unda masalla yaşadık. Yer minderleri, gaz lambaları , mumlar, otantik kilimlerle masal gecesine yakışır bir mekân hazırlayan okul müdiresi Yasemin Köseoğlu başta olmak üzere Yusuf Çakmak Hocam’a katılım sağlayan kıymetli öğretmen ve sevgili öğrencilere teşekkür ederim.” dedi.

Okul müdiresi Yasemin Köseoğlu ise, “okulumuzda her fırsatta öğrencilerimiz için farkındalık çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Katılım sağlayan başta yazarımız Ayşe Benek Kaya’ya, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi