enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4018
EURO
34,7587
ALTIN
2.435,21
BIST
9.996,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Emrah Bulucu Asaleten İl Başkanlığı Görevine Atandı

Emrah Bulucu Asaleten İl Başkanlığı Görevine Atandı
REKLAM ALANI
07.07.2023
0
A+
A-

Nisan ayından bu yana AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Emrah Erkan Bulucu asaleten AK Parti Adıyaman İl Başkanlığına getirildi.
Yaklaşık üç aydır AK Parti Adıyaman İl Başkanlığını vekaleten yürüten Emrah Erkan Bulucu; Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmesinin ardından yapılan törenle Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından mazbatasını alarak asaleten il başkanlığı görevine getirildi.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu “ Asrın felaketinin yaşandığı bir süreçte ve 14-28 Mayıs seçimlerinden alnımızın akıyla çıktığımız dönem içerisinde; büyük bir onurla vekaleten yürüttüğüm AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevini Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle asaleten görevlendirilmiş bulunmaktayım. Yine bu süreçte her daim şahsıma duydukları güvenden ötürü başta Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Abdullah Ağralı, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörümüz Ejder Açıkkapı olmak üzere Milletvekilimiz ve aynı zamanda Genel Merkez MKYK Üyemiz Resul Kurt, Milletvekillerimiz İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan, 27. Dönem Milletvekillerimiz Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Belediye Başkanımız Sn Süleyman Kılınç, önceki dönem il başkanımız Mehmet Dağtekin, 3 kademe il yönetimi ve ilçe başkanlarımıza, partimizin her bir üyesine ve tüm Adıyaman halkına şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Adıyaman il başkanı olarak burada olmanın bana getirdiği onur, bu dünyada hiçbir değerin eşit olamayacağı bir konumdur. Aldığımız bu emanete gözümüz gibi bakacağız. Hemşehrilerimizin desteği, daima en büyük gücümüz olacak. Önümüzde yerel seçimler var. AK Parti olarak her seçimden sonra ilk işimiz yarın seçim olacakmış gibi çalışmalara başlamamızdır. 2024 seçimleri yolunda teşkilatımız için taze bir başlangıç, davamız için ise güçlü bir vuslat olacaktır. Tüm teşkilat mensuplarımızı sevgide buluşmaya ve Adıyaman için çalışmaya davet ediyorum. Tek derdi Adıyaman’mıza hizmet olan bu kadroda yer almaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade ediyor, tüm teşkilatımıza başarılar diliyorum. Ve yine kalbi Adıyaman’ımız için atan tüm gönüldaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.
Öte yandan tebrik ziyaretine gelecekler için ise anlamlı bir çağrıda bulunan Bulucu tebrik çiçekleri yerine AFAD’a veya Kızılay’a bağış yapılmasını istedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi