enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3626
EURO
34,7179
ALTIN
2.437,44
BIST
9.985,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Elazığ ve Konya’da iki suç örgütü çökertildi

Elazığ ve Konya’da iki suç örgütü çökertildi
REKLAM ALANI
07.02.2024
0
A+
A-

Elazığ ve Konya’da iki suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın X hesabı üzerinden duyurduğu olayda “Kafes-37″ operasyonu kapsamında Konya ve Elazığ’da iki suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Suç örgütlerinin liderliklerini yapan Ömer Faruk Bulut ve Engin Yolcu yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonda otuz beşi Elazığ’da, yedisi Konya’da yakalanarak gözaltına alındı.

Bakan Ali Yerlikaya’nın paylaşımında, ” Organize Suç Örgütlerinin Hiçbiri Yüce Türk Adaletinden Kaçamayacak. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Hepsi Bir Bir Kafese Girecek” ifadeleri dikkat çekti.

Alınan bilgilere göre Elazığ’da düzenlenen operasyonlarda şüphelilere; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, kasten yaralama ve mala zarar verme, tehdit ve hakaret eylemlerini gerçekleştirdikleri,6136 sayılı kanuna muhalefet ve uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarını işledikleri gibi suçlardan işlem başlatılırken; Konya’da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda şüphelilere;  suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme ve kasten yaralama, yağma ve silahla tehdit faaliyetlerinde bulunarak haksız menfaat temin ettikleri ve illegal kumar oynanan işletmelere çökerek tekelleşmeye çalıştıkları tespit edildi. 

Operasyonlarda on bir adet adet ruhsatsız tabanca, sekiz adet pompalı tüfek, üç adet av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda fişeğe el konuldu.

Ali Yerlikaya’nın paylaşımı:

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi