enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3810
EURO
34,6041
ALTIN
2.387,71
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Ekşioğlu Vakfı iftarda buluşturdu

Ekşioğlu Vakfı iftarda buluşturdu
REKLAM ALANI
08.04.2024
0
A+
A-

Ekşioğlu Vakfı iftarda buluşturdu

İSTANBUL – BHA 

Ekşioğlu Vakfı tarafından İstanbul Üsküdar Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nde iftar programı düzenlendi.

İftar programına Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Kemal Ekşi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti
Başkanı Nusret Bayraktar, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı (RİDEVA) Başkanı Recep Albayrak, Ekşioğlu Vakfı eski meclis başkanlarından Mahmut Ekşi, İbrahim Ekşi ile Ekşioğlu Vakfı Yönetim, Meclis, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda aile mensubu katıldı.

Süleyman Ekşi: Birlikte güçlü bir aileyiz

İftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ve yapılan dualarla başladı. Programda konuşan Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, Ramazan ayının birleştiren manevi yönüne dikkat çekti.

Ekşi, “Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Ramazan, paylaştıkça bereketlenir, paylaştıkça çoğalır. Bugün biz de iftar sevincimizi paylaşıyoruz. Biz birlikte güçlü bir aileyiz ve bu ruhu yaşattığımız sürece daha da güçlenip geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Yine bir iftar yemeğinde büyük bir aile olarak, birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

 

Ekşi iftar yemeğine katılan misafirler ve akrabalarına teşekkür ederek gelecek nice Ramazanlarda birlikte olmayı temenni etti.

Birlik ve beraberliğe vurdu yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar ile Ekşioğlu Vakfı eski meclis başkanlarından Mahmut Ekşi ile İbrahim Ekşi’nin de selamlama konuşması yaparak aile üyelerinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptığı iftar programı oruçların açılması ve yapılan dualarla sona erdi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi