enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4720
EURO
34,8866
ALTIN
2.432,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
28°C
Adıyaman
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

“ ekiplerimiz 24 Saat esaslı çalışıyor”

“ ekiplerimiz 24 Saat esaslı çalışıyor”
REKLAM ALANI
26.01.2024
0
A+
A-

Başkan Güder: “ Ekiplerimiz 24 Saat Esaslı Çalışıyor”

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla hazırlıklarını tamamlayan kar ve buzla mücadele ekipleri karla mücadele çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başladı. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi, mahalleler, caddeler, sokaklar ve kaldırımlarda kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını gün boyunca sürdürdü.

İlçede yayaların kaldırımda sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına çalışma yürüten ekipler, yaşanan herhangi bir olumsuzluğa da anında müdahale ediyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarımızı ilçe merkezi ve mahallelerimizde titizlikle yürütüyoruz. Ana arterlerden başlayarak, acil bölgelere öncelik vererek, ardından mahalle yollarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak görev yapıyor ve olası acil durumlar için hazır bir şekilde bekliyor. Kar yere düşmeden biz hazırlıklarımıza başlamıştık.

Karla mücadele ekiplerimizi hazır beklettik ve sayılarını artırdık. Halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Fedakarlıkla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin her noktasında güvenli bir ulaşım sağlamak ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını en az etkilenecek şekilde sürdürebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi