enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
ALTIN
2.430,06
BIST
9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Dünya’nın En İyi Zeytinliklerinden Sofranıza Gelen Sağlık

Dünya’nın En İyi Zeytinliklerinden Sofranıza Gelen Sağlık
REKLAM ALANI
04.01.2023
0
A+
A-

Alemizade Zeytinyağı Fabrikası İşletme Sahibi Lütfi Alemioğlu; “Biz sadece Zeytinyağı üretiyor ve Dünya’nın en kaliteli zeytinyağını sizlere sunuyoruz. Zeytin ağacı bizim için her şey ve hayatın sembolü; zeytin ağacının meyvesi ise bizim için mutluluğun meyvesidir” dedi.

 

 

Alemizade Zeytinyağının dünyanın en iyi zeytin yetişen bölgesi Edremit Körfezi’nden toplanarak sofralara sunulduğunu söyleyen Alemioğlu; “ Çünkü Alemizade Zeytinyağı, Dünya’nın en iyi zeytin yetişen bölgesinden sizlere zeytinyağlarını sunuyor. Tarlalarında; sabah güneşini direk alıp, kısa bir akşam güneşi gören, Kazdağı’ndan gelen suyu direk alan, poyrazı ve rüzgarı ile zeytinin çok daha verimli yetiştiği topraklardan sofralarınıza lezzet ve sağlık sunuyoruz. Özenle seçilen zeytinlerin son teknoloji sıkım makinelerinden geçerek üretilen kaliteli zeytinyağları şişede beklemeden krom tanklardan hava almadan direk paketlenip sofralarınıza ulaştırılıyor.” Diye konuştu.

 

Alemizade Zeytinyağı Fabrikası İşletme Sahibi Lütfi Alemioğlu; Ailelerinin köken olarak Orta Asya’dan, Konya Karaman’a göç sonrasında, Yahyaoğulları olarak Havranın Şapçı köyünü de kurup oraya yerleşen geniş ve köklü bir aile olduklarını söyledi. 1700’lü yıllarda Balıkesir Edremit’e yerleşen aile, aynı zamanda Edremit’in de en eski ailesi olduğunun altını çizerek;

“ Edremit’e Osmanlı döneminde yerleşen aile büyüklerimiz 1796 yılında da ilk vakfı kurmuştur. O zamanlardan bu yana kendi zeytinlikleri üzerinden üretim ve zeytinyağı sıkımı yapan ailemiz, bugünlere de zeytinciliği bırakmadan ve gelenek halinde sürekli zeytincilik işini benimsemiştir. Yaşadığı her dönemin kendi ihtiyaçlarına en uygun yağ sıkım işlerini hep titizlikle ve özenle yapmayı hiç bırakmamıştır. O günlerden günümüze kadar geçen süre zarfında hep en iyiyi ortaya çıkarmanın gururunu yaşamış ve işlerini de bu şekilde sürekli artırmıştır.” Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi