enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,8412
ALTIN
2.508,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Depremin ardından kurbağalar ortaya çıktı-Videolu Haber

Depremin ardından kurbağalar ortaya çıktı-Videolu Haber
REKLAM ALANI

Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 17.02’de 5.2 büyüklüğünde depremin ardından Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde kurbağalar ortaya çıktı.

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğünde deprem, çevre illerden Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep ve Diyarbakır’dan da hissedildi. Kısa süren depremde can kaybı yaşanmadı.
Pütürge ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğünde depremin ardından Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde kurbağalar ortaya çıkmaya başladı.
Çelikhan-Malatya karayolu üzerinde hareket halinde kurbağalar görünürken vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Kardeşiyle birlikte deprem sonrası yoğun olarak kurbağa gördüklerini belirten Mehmet Taşdemir,”Bu aksam iftar saatlerinde olan depremden sonra iftar yemeğinin ardından çay ocağında çayımızı içtik. Kardeşimle beraber dönüş yolunda kurbağaları gördük. Bizde yağmurun yağmasından dolayı olduğunu düşündük. Biraz dolaşalım dedik ama ilçe jandarma ve Balıkburnu Mahallesi arasında yoğun bir şekilde kurbağaların olduğunu gördük ve çoğu ezilmişti. Bunun depremden dolayı yahut depremin habercisidir diye haberci arkadaşlara haber verdik. Video ve fotoğraflarda da gördünüz gibi ve şu anda kurbağalar hepsi karayolların üzerinde harekat halindeler. İnşallah daha büyük bir deprem olmaz eğer olacaksa da en azından halkı bilgilendirmek adına haberci arkadaşlara bizde haber verelim dedim”dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi