enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

“Daha iyi hizmet için eğitimler düzenliyoruz”

“Daha iyi hizmet için eğitimler düzenliyoruz”
REKLAM ALANI
25.12.2023
0
A+
A-

“Daha iyi hizmet için eğitimler düzenliyoruz”

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Başkan Karakaya, “Üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına sürekli eğitimler düzenliyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitimler sonucunda sisteme uygun bir şekilde memnuniyet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Personeline yönelik eğitim düzenlendi.

Sivas Ticaret Borsası, Akreditasyon çalışmaları kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ve Personeline yönelik Baş Tetkikçi Mehmet Besleme tarafından Stratejik Plan, Borsa Mevzuatı, Akreditasyon Bilgilendirme ve Oryantasyon süreci hakkında eğitim semineri düzenlendi.

Sivas Ticaret Borsası Akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitim semineri, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

5 Yıldızlı Hizmet anlayışıyla ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesini alarak Akredite Borsalar arasına giren Sivas Ticaret Borsası, Akreditasyon çalışmaları kapsamında Borsa Yönetim Kurulu üyeleri ve Personeline Eğitimci Mehmet Besleme tarafından Meclis Toplantı Salonunda Stratejik Plan ve Oryantasyon Eğitimi verildi. Gerçekleştirilen eğitimde Borsa Yönetim Kurulu üyelerine; 2024-2027 Stratejik Plan, 5174 Sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu, Ticaret Borsasının Görevleri, Borsalarda Tescil, Borsa Muamelat Yönetmeliği, TOBB İle Odalar ve Borsalar Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği ve Akreditasyon Sistemi konularında bilgiler verildi.

Üye memnuniyetinin en önde gelen önceliklerinden biri olduğuna vurgu yapan Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya; “Üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına sürekli eğitimler düzenliyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitimler sonucunda sisteme uygun bir şekilde memnuniyet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi