enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Cumhuriyetin 100. yılında 1923 çeşit kitap dağıtıldı

Cumhuriyetin 100. yılında 1923 çeşit kitap dağıtıldı
REKLAM ALANI
18.01.2024
0
A+
A-

Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına ithafen “1923 Çeşit Kitap” öğrencilere dağıtıldı.

 

Kaymakam Muammer Köken, “Artık okuma zamanı” dedi….

Resim

YAZARLARLA SÖYLEŞİ

Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına ithafen “1923 Çeşit Kitap” öğrencilere dağıtıldı. Yazar Mesude Eğilmez, Yazar Ramazan Aydın, Yazar Turgut Çeviker ve Yazar Ahmet Kot tarafından “Söyleşi” gerçekleştirildi.


“MAZERETLERİN ARKASINA SIĞINMA ZAMANI DEĞİL”

Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Resim

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Köken, “Her eğitim düzeyi için okunacak kitap vardır. Ben kitap bulamıyorum, zaman bulamıyorum gibi mazeretlerin arkasına sığınma zamanı değil” dedi.


“1923 ADET DEĞİL ÇEŞİT”

Kaymakam Köken, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak 1923 çeşit kitabı öğrencilerimize hediye ediyoruz. Artık bu kadar çeşit kitaptan kendinize uygun, kendi ilginize uygun kitap bulamıyorsanız, lütfen 1924. çeşide ulaştırmak için bir kitap da siz yazın” iye konuştu.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi