enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5182
EURO
34,7882
ALTIN
2.421,52
BIST
9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
29°C

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ADIYAMAN’DA SEVGİ SELİ     

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ADIYAMAN’DA SEVGİ SELİ     
REKLAM ALANI

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan 710 milyon TL değerindeki yatırımların toplu açılışını yapmak üzere Adıyaman’a geldi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Adıyaman Hava limanında Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Salih Fırat, Mehmet Erdoğan ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu karşıladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman programında vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı.

Tamamlanan yatırımların toplu açılış törenine katılmak üzere Adıyaman’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman programı çerçevesinde ilk olarak Sincik ilçesine giderek burada vatandaşlara hitap etti. Ardından Türkiye’nin Üçüncü büyük asma Köprüsü olan Nissibi Köprüsünün açılışını yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman il merkezine gelerek hükümet meydanında binlerce kişiye hitap etti. Binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı.

Adıyaman temasları kapsamında ilk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ilde sürdürülen çalışmalar hakkında Vali Mahmut Demirtaş’tan bir brifing aldı. Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra, Valilik balkonundan vatandaşları selamlayan Sayın Cumhurbaşkanımız, Valilik ziyareti sonrası toplu açılışın yapılacağı Hükümet Meydanına geçti.

Toplu açılış töreninde konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı güneşin ve kutlu sahabenin şehrinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Tarihin her döneminde önemli bir medeniyet merkezi olan Adıyaman, bağrına bastığı peygamber ve sahabelerle manevi bir atmosfer oluşturmuş, doğası, insanı, huzur ve sükûneti ile bölgemizin en yaşanılır kentlerinden birisi olmuştur. Son yıllarda tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da başta eğitim, ulaşım ve sağlık olmak üzere ihtiyaç duyulan bütün alanlarda, Cumhuriyet tarihinin birkaç katı hizmetin ilimize sunulmasında Sayın Cumhurbaşkanımızın emek ve destekleri yadsınamaz bir gerçektir. Bu hizmetler toplumun her kesimi tarafından takdir ve şükranla karşılanmaktadır”dedi.

Hükümet Meydanı’nda binlerce Adıyamanlıya hitap eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, “Kardeşliğin, dostluğun, gönüllerin şehri Adıyaman’ın tüm ilçelerindeki mahallelerindeki, köylerindeki kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. 10 Ağustos seçimlerinde Adıyaman tüm ilçeleriyle destan yazdı. Adıyaman genelindeki destek oranı hamdolsun yüzde 70’e yaklaştı. Tüm Adıyamanlılara şükranlarımı sunuyorum. Nisisibi Köprüsü bir harika. Adıyaman’a bu yakışır. Ülkemizin 3. büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsü Adıyaman’a yakışır. Bu köprü bölgenin ulaşım ve ticaret güzergâhlarında ciddi değişimlere neden olacak. Nissibi Köprüsüyle birlikte 482 milyonu kamu olmak üzere Adıyaman’da toplam 710 milyonluk eser ve hizmetin toplu açılışını yapıyoruz. Yapılan yatırımları anlatmak benim hakkım. Bütün bunlara rağmen biz milletimizle beraberiz. Bizi bu makama egemen güçler değil, millet getirdi, millet. Biz yaratılanı yaradan’dan ötürü seviyoruz”dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan konuşmanın ardından 710 milyon TL değerindeki yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı önündeki toplu açılış töreni sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Halkoyunları ekibi tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, folklor ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman programına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Feridun Bilgin ve TOKİ Başkanı Ergün Turan eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi