enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
22°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da; Genç’ten miting yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da; Genç’ten miting yorumu
REKLAM ALANI
17.02.2024
0
A+
A-

Aydın SARAL/BHA-Trabzon

Başkan Genç, yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bugün padişahlar şehri Trabzon’umuzda ağırladık. Dünya liderimiz, çok sevdiği ve Karadeniz’in medar-ı iftiharı dediği Trabzon’umuzda hemşehrilerimiz ile buluştu. Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimize teşrifleri ve coşkulu mitingi için tüm hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Trabzon’a her gelişinde olduğu gibi yine hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir heyecan, sevgi ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi şekilde ağırlamıştır. Yağmur, çamur demeden gösterilen bu coşku, Trabzon’un ve Trabzonluların Sayın Cumhurbaşkanımıza olan bağlılığının en güzel göstergesiydi. Şehrimizin 18 ilçesinin her bir köşesinden mitinge akın eden, alana sığmayan, teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Mitingin Trabzon için çok önemli olduğunu vurgulayan Genç, “Sayın Cumhurbaşkanımız mitingde Trabzon için çok önemli yatırımların müjdesini verdi. Özellikle Raylı Sistem ve Trabzon Erzincan Hızlı Demir Yolu şehrimiz için oldukça önemlidir. Kanuni Bulvarının %90’ını bitirdik ve bu yıl içerisinde tamamlanacağız. Raylı Sistem konusunda çalışmalar sürüyor ve şehrimize kazandıracağız. Erzincan Trabzon Hızlı Demir Yolu Hattında da etüt ve proje çalışmaları sürmektedir. İlçelerimizde de doğal gaz ve yol çalışmaları başta olmak üzere birçok yatırım yapılmıştır ve birçok proje de tüm hızıyla devam etmektedir, bittikçe hizmete alınacaktır. Havalimanımızı da daha konforlu bir hale getirmek için çalışıyoruz. 20 Milyar lira tutarında yatırım yapıyoruz. 900 yataklı Trabzon Şehir Hastanesinin de içinde olduğu 6 sağlık tesisini en kısa sürede tamamlayacağız. TOKİ ile 2012 konutun yapımına devam ediyoruz. Geride kalan 21 yılda AK Parti olarak şehrimize eğitimden altyapıya, ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar 191 milyar lira yatırım yaptık. Bu yatırımlar şehrimize büyük katkı sağlamıştır. Yapacağımız yatırımlar da Trabzon’umuzun kalkınmasına, standardının, refahının ve gelişmişlik düzeyinin artmasına önemli bir ivme kazandıracaktır. Biz Cumhurbaşkanımızın Trabzon’a ve bölgemize olan özel ilgisine yakından şahidiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza Trabzon’a ve Trabzonlulara olan sevgisi ve ilgisi için bir kez daha teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan Genç, mitingin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi