enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile telefonda görüştü – Birlik Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile telefonda görüştü – Birlik Haber Ajansı
MOBİL REKLAM ALANI
13.07.2025
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve “Terörsüz Türkiye” süreci ele alındı.

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede “Terörsüz Türkiye” adımıyla terörün Türkiye’nin ve bölgenin gündeminden tamamen çıkarılması için kararlı bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı. Erdoğan, sürecin Türkiye’nin güvenliği kadar bölge istikrarı açısından da kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.

BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ise Türkiye’nin “Terörsüz Türkiye” hedefinin bölgesel güvenliğe büyük katkı sağlayacağını belirterek, sürecin başarıyla tamamlanması yönündeki temennilerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Türkiye ile BAE arasındaki stratejik iş birliğinin savunma sanayiinden yeni teknolojilere kadar pek çok alanda verimli ilerlediğine dikkat çekti.


Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir tutuklandı

Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir tutuklandı

İçeriği Görüntüle

Görüşmede, Azerbaycan ile Ermenistan arasında Abu Dabi’de başlatılan barış görüşmelerine de değinildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu süreci yakından takip ettiğini ve Kafkasya’da kalıcı sükunetin sağlanmasına yönelik çabaları desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

MOBİL REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi