enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Cumhur İttifakı Adayı Kadem Ekşi: Maltepe’nin biriken sorunlarını çözeceğiz

Cumhur İttifakı Adayı Kadem Ekşi: Maltepe’nin biriken sorunlarını çözeceğiz
REKLAM ALANI
19.02.2024
0
A+
A-

Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin sıkıntılarını dinleyen Kadem Ekşi, sorunları not aldı. Görüşmede Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel, belediyede bünyesinde Esnaf Temsilciliği adı altında bir birim oluşturulması önerisinde bulundu. Öneriyi olumlu karşılayan Kadem Ekşi, esnaf ile eşgüdüm içerisinde çalışmak için her türlü düzenlemeyi yapabileceklerini söyledi.

Esnaf ve sanatkarlar şehrin kalbi olduğunu belirten Kadem Ekşi, “Biz yerel yönetimlerde hem sosyal belediyecilik alanında atmamız gereken hızlı adımlar var. Eşgüdüm ve uyum içerisinde çalışmak çok önemli. Esnaflarımızın yüzü gülmesi lazım. Biz her gün esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Binlerce yere girmişizdir. Biriken sorunları hızlı bir biçimde çözmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Maltepe’de kentsel dönüşümde hızla adımlar atacaklarını vurgulayan Kadem Ekşi, “Maltepe’de hayat zorlaşıyor. Ulaşımda zorlaşıyor, yeraltı otoparklarında zorlaşıyor, yeşil alanlarda zorlaşıyor. Eğer bunlara neşteri düzgün vurmazsak, Maltepe hepimizin için bir azap şehri olur. Mutsuz insanlar topluluğu olur. Fiziki olarak İstanbul’un en kötü ilçelerinden biri Maltepe. Hızlı adımlar atarak bunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi