enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1973
EURO
35,0988
ALTIN
2.472,73
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

Çocuklardan teşekkür ziyareti

Çocuklardan teşekkür ziyareti
REKLAM ALANI
08.11.2023
0
A+
A-

Velioğlu İlkokulu öğrencileri kurslara gidebilmek için talep ettikleri ulaşım desteğini veren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür ziyareti yaptı.

featured

Çocuklardan teşekkür ziyareti

ZONGULDAK – BHA

Velioğlu İlkokulu öğrencileri Gençlik ve Spor Merkezindeki kurslara gidebilmek için Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan araç yardımı istedi. Gelen talebi değerlendiren Başkan Kantarcı gerekli talimatları vererek çocukların ulaşım sorununu çözdü. İlçenin diğer okullarındaki yaşıtları gibi kurslara erişim hakkına kavuşan çocuklar Çaycuma Belediyesine gelerek, kendilerine bu imkânı sunan Başkan Kantarcı’ya teşekkür etti.

Bahçedeki eksikliklerin giderilmesi için de talimat verdi

Okul Müdürü Şaban Danışman, Müdür Yardımcısı Duygu Düber ve Sınıf Öğretmeni Nilgün İlhan Akyüz ile birlikte Başkan Kantarcı’yı ziyaret eden öğrenciler okul bahçesindeki bazı eksiklerin giderilmesini de istedi. Çocukların yanında ilgili birim amirlerini arayan Başkan Kantarcı, dile getirilen eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

Çocuklara kitap armağan etti

Aralarında Çaycuma Çocuk Belediyesinin iki meclis üyesi de bulunan çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Kantarcı, ziyaretine gelen öğrencilere içinde kitap bulunan birer çanta armağan etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Çocuklardan teşekkür ziyareti

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi