enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Çocuk bayramlıklarına kavuştu

Çocuk bayramlıklarına kavuştu
REKLAM ALANI

Yüzlerce çocuk bayramlıklarına kavuştu

Adıyaman’da bir Kur’an kursu hocası öğrencileriyle birlikte yetim ve muhtaç olan 600 çocuğu bayramlıklarına kavuşturdu.

Adıyaman Mehmet Kırçalı Kız Kur’an Kursu Hocası Nazlı Pekdaş Yıldırım, yıllar önce Ramazan ayında başlattığı evlere iftar yemeği götürme geleneğinin yanı sıra yetim ve muhtaç çocuklara bayramlık alarak sevindirmeye devam ediyor.
Geçen Ramazan altı yüz çocuk giydirdiklerini belirten Pekdaş, bu yılda altı yüz yirmi çocuk giydirmeyi planladıklarını belirtti.
Pekdaş yaptığı açıklamada, “her yıl yaptığımız gibi bu yıl yine Allah’ın izniyle çocuklarımızı giydirmeye devam ediyoruz. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızla başladık. Geçen yıl altı yüz çocuğumuzu giydirdik. Bu yıl da ara ara çocuklarımızı giydiriyoruz. Dün yetmiş çocuğumuzu giydirdik. Bugün yine 70 çocuğumuzu giydireceğiz. 280 çocuğumuza giyinmeleri için hediye çeki verdik.  Bayrama kadar 620 çocuğumuzu giydireceğiz inşallah. Mehmet Kırçalı Kız Kur’an Kursu’nda öğrencilerimiz ve hayırseverlerin katkısıyla amacımız çocukların bayram neşesini yaşamasıdır. Bizleri haberlerden görüp yardım etmek isteyen yurt dışındaki hayırseverlerimiz de bizlere ulaşarak hayır işlerine katkıda bulunuyor. İnşallah bu işi Allah rızası için hakkıyla yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi