enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2110
EURO
35,0861
ALTIN
2.534,54
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Çetin, “Bu Sene Gerçekten Zor Bir Sene”

Çetin, “Bu Sene Gerçekten Zor Bir Sene”
REKLAM ALANI
23.12.2023
0
A+
A-

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, İstanbulspor’u 1-0 yenmelerinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

featured

Çetin, “Bu sene gerçekten zor bir sene”

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Çetin, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Geçen hafta da İstanbulspor, Trabzonspor’a karşı en iyi futbolu oynadı. Futbolcu arkadaşlara 90 dakika boyunca oyuna konsantre olmamız gerektiğini söylemiştim. Gol geç geldi. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Maalesef kolay maç kazanılmıyor. Bizim adımıza iyi bir galibiyet oldu. Oyundan biz de memnun değiliz ama skora bakacağız artık. Çok konuşmayayım diyorum ama ufak şeyler söylemeliyiz. Daha biz ne yapabiliriz bu takım için? 21 puanımız var. Sivasspor benim değer verdiğim bir yer. Zarar verecek de bir şey yapmam. Biz zor şartlarda hem maddi hem de oyuncu yapısı anlamında zor şeylerle mücadele ediyoruz. İnsanlar bunu görmüyor. Biz gelen oyuncuları sezon içerisinde oynata oynata hazır hale getirmeye çalıştık. Söyleyecek bir şey bulamıyorum işin açıkçası. Bu sene gerçekten zor bir sene.” dedi.

Çetin, “Bu Sene Gerçekten Zor Bir Sene”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi