enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4527
EURO
34,7949
ALTIN
2.427,41
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Cengiz Ünder konuştu: Hedefimiz Avrupa’da finale gitmek

Cengiz Ünder konuştu: Hedefimiz Avrupa’da finale gitmek
REKLAM ALANI
05.03.2024
0
A+
A-

Milli futbolcu Cengiz Ünder, Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile oynayacakları son 16 maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki futbolcu, ”En büyük hedefimiz finale kalmak” sözlerini kullandı.

featured

Cengiz Ünder konuştu: Hedefimiz Avrupa’da finale gitmek

Spor – BHA

Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki yıldızı Cengiz Ünder, Konferans Ligi Son 16 Turu’ndaki Union Saint-Gilloise karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Kaliteli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek sözlerine başlayan Cengiz Ünder, ”Gilloise Belçika Ligi’nin lideri ve son dönemlerde çok ön plana çıkmış bir takım. Liverpool’a karşı oynadıkları oyun da inanılmazdı. İnşallah bu maçtan avantajı elde edip ülkemizdeki rövanşı bekleriz. Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. En büyük hedefimiz finale kalabilmek.” dedi.

Union Saint-Gilloise maçı sonrası 10 Mart Pazar günü oynanacak Pendikspor maçına odaklanacaklarını söyleyen Cengiz, ”Bu maçta taraftarımızın önünde güzel bir oyun ve skor üretmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz ve takımımız bunun için yeterli. Bu gücümüzü hem Gilloise hem de Pendikspor karşısında göstereceğimiz kanaatindeyim.” sözlerini kullandı.

Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu karşılaşması 7 Mart Perşembe günü saat 23.00’da, Süper Lig’in 29. haftasında oynayacakları Pendikspor maçı 10 Mart Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Cengiz Ünder konuştu: Hedefimiz Avrupa’da finale gitmek

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi