enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5386
EURO
34,8715
ALTIN
2.444,12
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” Sinemalarda!

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” Sinemalarda!
REKLAM ALANI
29.01.2024
0
A+
A-

Cem Karaca’nın Gözyaşları Sinemalarda İzleyiciyle Buluşuyor!

İSTANBUL-BHA

Ünlü Türk rock müziği efsanesi Cem Karaca’nın hayatı, mücadelesi ve müzik kariyeri, “Cem Karaca’nın Gözyaşları” adlı filmle beyaz perdeye taşınıyor. Film, ünlü müzisyenin çocukluğundan itibaren mücadele dolu yaşamını ve Türk rock müziğine kattığı değerleri ele alıyor.

Yönetmen koltuğunda, Türkiye’nin başarılı yönetmenlerinden biri olan Ayça Ayşin Turan’ın oturduğu film, izleyicilere Cem Karaca’nın mücadele dolu hayat hikayesini duygusal bir atmosfer içinde sunmayı amaçlıyor. Karaca’nın ailesi, müzik kariyeri, politik duruşu ve hapis yılları gibi önemli dönemlere odaklanan film, sanatçının yaşamına dair bilinmeyen yönleri de izleyicilere sunacak.

Filmde Cem Karaca’yı, başarılı genç oyuncu Can Yaman’ın canlandırması bekleniyor. Yaman’ın, Karaca’nın enerjisini ve sahne performansını başarılı bir şekilde yansıtması, filmi merakla bekleyen izleyicilerin beklentilerini yükseltiyor.

“Cem Karaca’nın Gözyaşları”, müziğin gücünü ve sanatın sınırları aşabilme potansiyelini vurgulayan güçlü bir dramatik yapısıyla dikkat çekiyor. Filmin müzikleri, Cem Karaca’nın unutulmaz şarkılarından oluşacak ve izleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyim sunacak.

Türk sinemasının bu önemli yapımı, seyircilerle buluşmak için gün sayıyor. “Cem Karaca’nın Gözyaşları”, müzikseverler ve sinema tutkunları için kaçırılmayacak bir deneyim vaat ediyor. Sinemaseverler, bu tarihi yapıtı büyük bir merakla bekliyor.

Tamirci Çırağı, Namus Belası, Bu Son Olsun, Resimdeki Gözyaşları gibi unutulmaz birçok esere imza atan, Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca’nın hayat hikayesini anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi bugün sinema salonlarında yerini aldı.

Müzik kariyeri ve özel yaşamıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca’nın hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı film; müzikle geçen elli sekiz yıllık bir ömrün içindeki büyük başarıları, çatışmaları, aşkları ve iniş çıkışları gözler önüne seriyor. Aynı zamanda Cem Karaca’nın mücadele dolu yaşamına odaklanarak, Türkiye’nin sosyo-politik atmosferine dokunup geçmişin izlerini de sorgulamaya davet ediyor.

Filmde, sanatçının eşsiz müzik mirası ve etkileyici yaşamı, yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yorumuyla hayat buluyor. İsmail Hacıoğlu’nun, Cem Karaca’nın en sevilen şarkılarını da büyük başarıyla seslendirdiği filmde izleyicileri unutulmaz bir müzik ziyafeti bekliyor.

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” Fikri Harika ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekildi, Yüksel Aksu tarafından yönetildi. Müzik direktörlüğünü ise Cem Öget üstlendi. Filmde İsmail Hacıoğlu’na Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Alper Saldıran, Kubilay Tunçer, Emre Özcan, Ali Talha Kırışgil gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi