enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Çelik: “Çalışmalarımıza Son Sürat Devam Ediyoruz”

Çelik: “Çalışmalarımıza Son Sürat Devam Ediyoruz”
REKLAM ALANI
12.12.2018
0
A+
A-

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik son sürat demeden çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşık bir yıldır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Fehmi Çelik, yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplamaya başladı.

İl Müdürü Fehmi Çelik:

“Adıyaman Sosyal Risk Haritası projesi kapsamında geçen hafta engelli kardeşlerimizi ve şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Yine aynı hafta içerisinde saygıdeğer gazilerimizi, Evde Bakım Hizmet modelimizden faydalanan ailelerimizi, sosyal ekonomik destek verdiğimiz ailelerimizi de evlerinde ziyaret edip, ailelerimize her zaman yanında olduğumuzu ve destek olacağımızı ifade ettik.” dedi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, mesai saatleri içerisinde kurum çalışmalarını son hızla yürütürken, mesai saatleri sonrası da kuruma bağlı ve Kurum bünyesinde yatılı olarak kalan çocukları ziyaret ediyor. Çelik, çocuklarla birlikte vakit geçirerek çocukların sorun ve sıkıntılarını dinleyip yerinde çözümler üretiyor.

-Çelik: “Biz Hizmet İçin Varız”

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik:

“Zatıma görevin tevdi edildiği günden beri Adıyaman’ımız için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle şehit yakınlarımıza, gazilerimize, engellilerimize ve çocuk evlerimizde kalan çocuklarımıza en iyi hizmeti sunmak için projeler hazırlıyoruz. Son olarak İpekyolu Kalkınma Ajansımızla ‘’Stratejik planlama Eğitimi’ ’projemizin sözleşmesini imzalayarak proje takvimini başlattık. Yine kurumumuzda çalışan personellerimize, Hizmet içi Eğitim Planlamalarımız kapsamında her hafta bir seminer düzenliyoruz. Yine Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendilerinin talimatı ile Hükümetimizin yüz günlük eylem planı hedeflerini yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Kurum olarak yaptığımız ziyaretler ve çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan Adıyaman Valimiz Sayın Aykut Pekmez beyefendiye ve değerli eşleri Sayın Yeşim Pekmez hanımefendiye çok teşekkür ederim. Elzemle bilinmesini isterim ki Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi