enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4996
EURO
34,9074
ALTIN
2.433,52
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Çaykur Rizesporlu Mocsi, Sivasspor maçını değerlendirdi

Çaykur Rizesporlu Mocsi, Sivasspor maçını değerlendirdi
REKLAM ALANI
08.02.2024
0
A+
A-

Çaykur Rizesporlu Mocsi, Sivasspor maçını değerlendirdi:

– “Sivasspor maçını kazanmak için çaba harcayacağız. Üç puana ihtiyacımız var.”

Alihan TELATAR,RİZE-BHA

Trendyol Süper Lig’in 25. haftası 11 Şubat Pazar günü deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’de Attila Mocsi, hedefleri için mutlak üç puana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

 

Mocsi, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’de mutlu olduğunu, Süper Lig’e gelmenin kendisi için önemli bir adım olduğunu belirtti.

 

Deneyimli defans oyuncu, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ligi domine ettiğini, diğer takımların birbirini yenebilecek güçte olduğunu kaydetti.

 

Türkiye’de çıktığı ilk maçta TRabzonspor’a gol atmanın kariyeri için iyi bir başlangıç olduğunu altını çizen Macar oyuncu, “Ardından zor bir sakatlık yaşadım. Eski performansımı tekrar yakalamaya çalışıyorum. Sakatlığım tamamen iyileşti ama yedi maç kaçırdım. O yüzden eski ritmime ulaşmak birazcık zaman alıyor. Tam olarak takımla 5-6 idman yapabildim. Birazcık daha zamana ihtiyacım.” dedi.

 

Deplasmanda zorlandıklarına değinen Mocsi, “Aslın deplasmanda oynanan her maç her takım için zor oluyor. Yani diğer takımlara baktığınızda onların elde ettiği sonuçlara baktığınızda da bunu görebiliyorsunuz. Fenerbahçe ve Galatasaray haricinde deplasmanda kolay kolay maç kazanabilen takım yok. Ligde herkes zorlanıyor. Biz deplasmanda istediğimiz başarıyı elde edemedik ama bunu değiştirebilecek bilgiye ve donanıma sahibiz. Sivasspor maçını kazanmak için çaba harcayacağız. Üç puana ihtiyacımız var.” diye konuştu.

 

Türkiye’ye geldikten sonra düzenli olarak milli takıma seçildiğinin altını çizen Mocsi, “Milli takımı seçiliyorum. Son bir yıldır sadece bir kez gidemedim. Fakat henüz milli formayı yiyemedim. Milli formayı giymeyi sabırla bekliyorum. Kariyerim ile ilgili hedeflerim var. Öncelikle burada her maç oynamak ve her maçı iyi oynamak. Burada iyi bir performans sergiledikten sonra ben de çok iyi biliyorum ki milli takımda oynamak, Avrupa’nın iyi kulüpleri daha büyük kulüpler ya da işte büyük liglerdeki takımlar mutlaka dikkat çekecektir. Benim de hayalim oralarda oynamak olduğu için öncelikle burada başarılı olmak zorundayım.

ÇAYKUR RİZESPOR’UN Transfer Atağı 

Çaykur Rizespor’umuz, İstanbulspor’dan Muammer Sarıkaya ile kiralık anlaşma sağladı.25 yaşındaki orta saha oyuncusu Muammer Sarıkaya, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Çaykur Rizespor’umuz bu sezon Adana Demirspor forması giyen David Akintola ile anlaşma sağladı.Sağlık kontrolünden geçen 28 yaşındaki Nijeryalı forvet David Akintola kendisini 1,5 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi