enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5371
EURO
34,8354
ALTIN
2.443,65
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Çaykur Rizesporlu Gaich, Pendikspor maçını değerlendirdi:

Çaykur Rizesporlu Gaich, Pendikspor maçını değerlendirdi:
REKLAM ALANI
19.12.2023
0
A+
A-

Çaykur Rizesporlu Gaich, Pendikspor maçını değerlendirdi:

 

“Eğer hocam görev verirse elimden gelen her şeyi yapacağım”

 

Alihan TELATAR

 

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında sahasında 21 Aralık Perşembe günü Siltaş Yapı Pendikspor’u konuk edecek Çaykur Rizespor’un forvet oyuncusu Adolfo Gaich, maçta görev alması halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Arjantinli oyuncu, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son hafta MKE Ankaragücü maçından son dakikada da olsa attığı golle beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederek, “Gol atmamız ve puan almamız benim için ayrı bir sevinçti. Çok sevindim golden sonra.” dedi.

Gaich, maçtan sonra yaşananları tasvip etmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, “Hakeme yapılan çok üzücüydü. Bu olayla ilgili ne benim, ne de Rizespor’un hiçbir alakası yoktu ama futbol adına üzücü. Ne yazık ki Türkiye’nin başkentinde böyle bir şeyin olması bizi üzdü.” şeklinde konuştu.

Pendikspor maçına hazırlandıklarını kaydeden Gaich, şöyle devam etti:

“Moral olarak iyi durumdayız. Benim de gol atınca moralim düzeldi. Bir forvetin olmazsa olmazı gol atmaktır. Gelir gelmez gol atmam benim için çok sevindiriciydi ama o süreçte de çalışmalarıma devam ettim. Hiç eksik bir şey yoktu. Sonraki haftalarda gol gelmedi. Bu son haftalarda golün gelmesi de benim açımdan iyi oldu. Ben her zaman kendimi hazır tutuyorum. Pendikspor maçına da öyle hazırlanıyorum. Takımımız da iyi hazırlanıyor, taktik ve teknik olarak. Eğer hocam görev verirse elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Adolfo Gaich, son haftalarda kaybetmediklerine dikkat çekerek, “İç sahada galip geliyoruz. Bu da takımın moralini yerinde tutuyor ama tüm hafta boyunca oynayacağımız rakiplere karşı inanılmaz bir hazırlık içine giriyoruz. Hem sahada hem analiz olarak gereken her şeyi yapıyoruz ve maçlara hazır olarak çıkıyoruz. Bunu da tabii ki hocamız sağlıyor. Özellikle son haftalarda her şey iyi gidiyor. Umarım bu hafta da kazanarak yolumuza devam ederiz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi