enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Bursa’da Sivil Toplum Kuruşlarıyla buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Bursa’da Sivil Toplum Kuruşlarıyla buluştu
REKLAM ALANI
28.02.2024
0
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan bir dizi program için Bursa’ya geldi.Bakan Işıkhan, Sivil Toplum Kuruşlarıyla Merinos AKKM’de buluştu.

featured

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Bursa’da Sivil Toplum Kuruşlarıyla buluştu

Mine Köseler/Bursa-BHA

”İstihdam ve iş gücünde en verimli tabloyu elde edeceğimiz bir sürecin içinde bulunuyoruz” diyen Bakan Işıkhan, konuşmasında şunları ifade etti:”Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak tüm birimlerimiz çalışmalarına son hız devam ediyor. Üretime, istihdama benim de katkım olsun diyen herkese destek olmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki ay açıklanacak çok güzel neticeleri hep birlikte göreceğiz. İstihdam ve iş gücünde en verimli tabloyu elde edeceğimiz bir sürecin içindeyiz. Yine aynı şekilde son 22 yılın en düşük “işsizlik” verilerine ulaşacağımızı öngörmekteyiz. Kadın istihdamının artmasını çok önemsiyoruz. Bundan sonrada aynı şekilde çalışma hayatına daha fazla fırsat tanımaya devam edeceğiz.

Kıymetli hemşehrilerim, ilkeli tarafsız yürüttüğünüz çalışmalar ülke ekonomisine çok değerli katkılar sunar.Bursa’yı sosyal ve ekonomik anlamda bir çekim merkezine dönüştürmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu Türkiye Yüzyılı hedefini başarılı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz.Hedeflerimiz doğrultusunda seçim beyannamememizi açıkladık.

Alinur Aktaş, inşallah ipi göğüsleyecektir.Kıymetli kadim kentimiz Bursa, her şeyin en iyisine layık olmakla birlikte belediyeciliğin de en iyisine layıktır.Ülkemizin en büyük şehirlerinden biri olan Bursa’nın devamlılığa ve istikrara ihtiyacı var.Bu vizyon Alinur Aktaş’ta fazlasıyla vardır.Biz Cumhur İttifakı adaylarına inanıyoruz. Her birine muvaffakiyetler diliyorum. Biz sizlerle birlikte el ele verip ülkemizi ve şehrimizi daha ileriye taşıyoruz. Sözlerime son verirken başta Alinur Aktaş Bey olmak üzere tüm ilçe başkanlarıma başarılar diliyorum.”

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Bursa’da Sivil Toplum Kuruşlarıyla buluştu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi