enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4704
EURO
34,8750
ALTIN
2.433,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
28°C
Adıyaman
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Bölgede gemiye dair bir bulguya rastlanmadı

Bölgede gemiye dair bir bulguya rastlanmadı
REKLAM ALANI
15.02.2024
0
A+
A-

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Marmara Denizi’nde batan kuru yük gemisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Uraloğlu “Bölgede gemiye dair bir bulguya rastlanmadı” dedi.

featured

Uraloğlu: Bölgede gemiye dair bir bulguya rastlanmadı

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada, Marmara Denizi’nde batan kuru yük gemisinden 06.32’de acil durum sinyali geldiğini ve sinyalin  07.12 itibarıyla kesildiğini belirtti. Bakan Uraloğlu arama kurtarma çalışmaları esnasında bir can salına ulaşıldığını söyledi.

Uraloğlu açıklamasında şunları kaydetti:

“Batuhan A isimli gemi son durum: TCSG 313 botu bölgeye ulaşmış olup bölgede gemiye dair bir bulguya rastlanılmamıştır. Bölgede, gerek Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gerekse de Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca arama kurtarma faaliyetleri yoğun bir şekilde devam etmektedir. Umuyoruz ki mürettebatımıza sağ salim ulaşmayı umuyoruz. 6 kişilik bir mürettebatımız söz konusu. Arama kurtarma çalışmalarında da bir can salına ulaşılmıştır”

 

Uraloğlu: Bölgede gemiye dair bir bulguya rastlanmadı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi