enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4582
EURO
34,7616
ALTIN
2.425,93
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız” – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız” – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
REKLAM ALANI
20.02.2024
0
A+
A-

 

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

Dolu dolu bir hafta sonu geçiren Başkan Yılmaz, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile birlikte BalBucks’ta gençlerle buluştu. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’la pazar esnafını ziyaret etti. Ardından Dijital Gençlik Merkezi’nde Millet Kütüphanesi’nde öğrencilerle verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Şükrü Karatepe’nin konuşmacısı olduğu Yeryüzü Konuşmaları Kültür Üreten Şehir söyleyişisine katılan Başkan Yılmaz, her geçen gün gelişen bir şehir inşasıyla, her yaştan vatandaşı kültür ve sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

FUTBOLDAN BASKETBOLA KADAR TAM DESTEK
81 ile örnek gösterilen Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde mücadele eden amatör futbol takımlarının karşılaşmalarını izleyen Başkan Yılmaz, mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlardan AHP’de devrim yarattığı için büyük övgü aldı. Başkan Yılmaz, bu sahalarda çok yetenekli futbolcuların Türk sporuna kazandırılacağını söyledi. Futbol karşılamasının ardından Kurtdereli Spor Salonu’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor – Çayırova Belediyespor basketbol karşılaşmasını da izleyen Başkan Yılmaz, Pervin ve Muhammet çiftinin de nikah akitlerini gerçekleştirerek en mutlu günlerine şahitlik etti.

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

PAMUKÇULULAR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A BÜYÜK SEVGİ
Başkan Yılmaz, pazar gününün finalini; Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, AK Parti İl Başkan Vekili Ali Teşkilat Başkanı Osman Eser ve MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte Pamukçu Mahallesi’nde kadınlarla buluşup, kahvehane ziyaretiyle yaptı.

“Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi, BalBucks ve Dijital Gençlik Merkezi gibi birçok hizmeti Balıkesirliler ile buluşturan Başkan Yılmaz, daha fazla hizmeti yine kendilerinin Balıkesir’e kazandıracaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “Biz yaptık yine biz yaparız” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi