enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Bir milyon müşteri sorunu çözüldü

Bir milyon müşteri sorunu çözüldü
REKLAM ALANI
24.01.2024
0
A+
A-

Bir milyon müşteri sorunu çözüldü

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nde 1,2 milyondan fazla aboneye hizmet veren Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 2023 yılında müşterilerinden 1 milyonun üzerinde çağrı aldı. Çağrı Merkezi ulaşılabilirlik oranı yüzde 99,91 gibi oldukça yüksek bir seviyeye ulaşan şirketin müşteri memnuniyet oranı ise yüzde 96’ları aştı.

Müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, “Bir yandan tüketicilerimize kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunarken diğer yandan çağrı merkezimiz aracılığı ile talep ve sorunlarına hızla yanıt üretmeye gayret ediyoruz. Çağrı merkezindeki ekiplerimiz başarılı performansı göstererek 2023 yılında 1 milyondan fazla çağrıya sesli yanıt vererek çözüm üretti. Çağrı merkezimizin ulaşılabilirlik seviyesi de yüzde 99,91’lere kadar çıktı. Bu oranları ben müşterilerimize verdiğimiz değerin en güzel yansımaları” diye konuştu.

TREDAŞ Müşteri Deneyimi ve Çağrı Merkezi Müdürü Ömer YALÇIN, TREDAŞ Çağrı Merkezi’ne gelen çağrıların yüzde 3’üne “sektörde bir ilk” olarak 2020 yılında devreye alınan; müşteri hizmetleri yönetiminde yazılı ve sözlü olarak insan konuşmasını taklit eden Trakya şivesiyle konuşanlarla da rahatça iletişime geçilebilen yapay zekâ destekli dijital asistan uygulaması “TREDAŞ Enerjik” in yanıt verdiğini iletti.

Geçtiğimiz günlerde 6. CX Awards Turkey – Müşteri Deneyimi Ödülleri” töreninde dijital asistan TREDAŞ Enerjik – Chatgpt entegrasyonunu gerçekleştirerek “En İyi Dijital Müşteri Deneyimi” kategorisinde “Sektörde İlkler” ödülüne layık görülen TREDAŞ Enerjik, müşterilerin taleplerini saniyeler içinde iletirken sesli komutları da algılayarak, elektrik dağıtım faaliyetlerinde her türlü bilgiyi müşterilerine aktarabiliyor.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi