enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Açık
27°C

Bilgiç’ten Isparta’ya ziyaret

Bilgiç’ten Isparta’ya ziyaret
REKLAM ALANI
01.03.2024
0
A+
A-

Bilgiç’ten Isparta’ya ziyaret

İlk olarak Ak Parti il Başkanlığını ve belediyeyi ziyaret eden Bilgiç, Sidre Mahallesinde Belediye ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle yapımı sağlanan İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle imzalanan protokol kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri yapılan Şehit Burhan Açıkkol İlkokul ve Ortaokulu Kapalı Spor Salonunun açılış programına katıldı. Vali Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi Betül Altınsoy, şehidin ailesi, öğrenci ve vatandaşlarla gerçekleşen açılışavatandaşlar Bilgiç’e yoğun ilgi gösterdiler.Isparta da her eserde sizin imzanız var Isparta sizin döneminizde çok büyük hizmetler gördük diye teşekkür edenler ayrıca dikkat çekti.

Bilgiç, programların devamında Soner Toros cemiyet binasında Basın mensuplarıyla da bir araya gelerek genel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra Keçiborlu ilçe seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek Ak partililerle buluşup önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili istişareler gerçekleştirdi.

Ak Parti belediyeciliği ile çevresi değişen Keçiborlu hizmette Süreyya Sadi Bilgiç’in emekleri bizim için çok kıymetlidir dediler. Isparta da ve Keçiborlu‘da her eserde sizin imzanız var. Onun için sizlere teşekkür ediyoruz. Keçiborlu ilçesi geçiş güzergahı ilçesi halde iken sizlerin sayesinde bölgenin en güzel ilçesi oldu. 100 milyonlarca yatırım aldık. Sanayi yatırımları, eğitim yatırımları, sosyal ve kültürel bütün yatırımlarla Keçiborlu artık her yerde en iyi şekilde anılıyor. Isparta’da Süreya Sadi Bilgiç faktörü bizler için çok önemlidir dediler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi