enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Bıkmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla buradayız

Bıkmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla buradayız
REKLAM ALANI
08.01.2024
0
A+
A-

Yüce: Bıkmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla buradayız

SAKARYA-BHA

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılının ilk meclisi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Merkez binadaki meclis salonunda Sakarya’yı ilgilendiren 69 gündem maddesi oylandı. Toplantıya Başkan Yüce’nin yanı sıra Büyükşehir bürokratları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, komisyon başkanları ve gazeteciler katıldı.

İlk günkü aşkla çalışmaya devam Açılış konuşmasını yapan Yüce, göreve geldikleri günden itibaren hayata geçirdikleri 200’e yakın projeyi anlatırken, “Yolumuz, vizyonumuz, misyonumuz hizmettir” vurgusu yaptı. 5 yılda her yaştan vatandaşla hemhal olup, herkesin sorunlarına deva olmaya çalıştıklarını ifade eden Yüce, şehri kalkındırırken gönülleri de ihmal etmediklerini kaydetti. Yorulmadan, yıpranmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Yüce, başarının birlik ve beraberlikten doğduğunu söyledi.

“Topraktan bereket sağlamak görevimizdir”

Geleceğin tarımla geleceğinin altını çizen Yüce, Sakarya’nın mümbit topraklarını kullanmak ve değere dönüştürmek için gerekeni yaptıklarını belirterek, “Her geçen gün, tarımsal alanlarda daha fazla verim elde edebilmek, çiftçilerimize daha iyi destek olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Biliyorsunuz ki tarım en eski kalkınma biçimidir. Günümüzde de sağlıklı ve GDO’suz ürün konusunda ciddi bir hassasiyet var. Tarımı hiçbir zaman es geçmedik. Unutmayalım ki toprak bir veli nimettir. Bizim sahip olduğumuz mümbit toprakları kullanmak, bereketinde fayda sağlamak bizler için bir görevdir” ifadelerini kullandı.

“Gönülden gönüle köprüler kurduk”

Yüce, görev süresi boyunca “gönüller yapmak” için de büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirterek şöyle dedi: “Her yaştan hemşerimize destek oluyor, dertlerini dinliyor, devaları olmaya çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi şehrimizi kalkındırırken gönülleri de ihmal etmiyoruz. Zaten aslolan bu değil midir? Gönülden gönüle köprü kurmak. Bizler belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla, hemşerilerimizle birlik beraberlik içerisinde şehrimizi geliştirdik, geliştirmeye ve üretmeye de devam edeceğiz. Sadece konuşmak insanı
çalışmaktan daha çok yıpratır. Bizler yıpranmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla buradayız, işimizin başındayız”

“Çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Yüce, sözlerini şöyle tamamladı: “Kim ne derse desin çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim yolumuz, vizyonumuz, misyonumuz hizmet, hizmet, hizmet. Bizler birlik beraberlik içerisinde, öbek-öbek şehrimizin baharına taç oluyoruz. Bu taçtan güzel bir görüntü oluşması, güzel bir koku gelmesi; birlikte
başardığımız çalışmaların eseridir. Şehrimizin daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için, birlikte hareket ederek el birliğiyle daha büyük başarıları elde edeceğimize olan inancımız tamdır.
75 gündem maddesi karara bağlandı 1 maddeden 40. maddeye kadar İmar ve Bayındırlık komisyonundan geldiği şekilde kabulü oy çokluğu ile sağlandı. 41 maddeden 45 dahil Plan ve Bütçe komisyonundan geldiği şekilde kabulü oy birliği ile sağlandı. 46. maddeden 62. maddeye kadar olan 17 madde İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edildi. 63, 67, 68 ve 70. Maddeler oy birliğiyle kabul edilirken, 64 ve 65’nci maddeler Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.66. madde geri çekilirken, 71, 72, 73, 74 ve 75’nci maddeler İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edildi. Denetim komisyonu üyeliğine ise Cemil Kocacık, Recep Yarıcı, İsmet Yavuzyiğit, Uğur Kılıçoğlu ve Erbay Kayatürk seçildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi