enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2655
EURO
35,0977
ALTIN
2.467,24
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Beylerbeyi Spor Kulübü’nde yeni başkan Dilanaz Kıran oldu – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Beylerbeyi Spor Kulübü’nde yeni başkan Dilanaz Kıran oldu – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
REKLAM ALANI
30.04.2024
0
A+
A-

TFF Kadınlar Süper Ligi’nin güçlü ekiplerinden Beylerbeyi Spor Kulübü’nde başkanlık görevine Dilanaz Kıran getirildi. Kıran göreve gelişi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Onursal Başkanımız ve kıymetli babam, bu değerli mevkiye layık görülmemi sağlayan inanç ve desteğiniz için size sonsuz minnettarım 2 sezondur Beylerbeyi Spor’umuzun perde arkasında, her türlü görevi büyük bir özveriyle yerine getiren bir joker gibi çalıştım.

Bu özverinin şimdi resmi bir unvanla taçlanması, benim için tarifsiz bir onur ve heyecan kaynağı

Beylerbeyi Spor’un resmi başkanı olarak, bu güzide kulübümüzü zirveye taşımak için var gücümle çalışacağım. Bu yolda, her bir Beylerbeyi taraftarının desteğine ve inancına ihtiyacım olacak.

Hep birlikte, unutulmaz bir başarı hikayesi yazmaya hazır mıyız”

TAHİR KIRAN’DAN MESAJ

İş ve spor dünyasının önemli isimlerinden Kıran Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Beylerbeyi Spor Kulübü Onursal Başkanı İş İnsanı Tahir Kıran’da, Dilanaz Kıran’ın göreve gelişi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Kıran’ın mesajı şöyle;

“Beylerbeyi Spor Kulübü’nün resmi başkanı Dilanaz Kıran olmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılarının devamını dilerim”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi