enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Benim attığım golleri kimse atamaz

Benim attığım golleri kimse atamaz
REKLAM ALANI
22.02.2024
0
A+
A-

Hakan Çalhanoğlu: Benim attığım golleri kimse atamaz

Spor – BHA

İtalya’da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Niteliklerinin farkında olduğunu ve kimseden korkmadığını söyleyen milli futbolcu, ”Aylar önce dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olduğumu söyleyince kimse bana inanmadı. Ama ben niteliklerimi biliyorum ve kimseden korkmuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kendisini çok güçlü gördüğünü ve attığı golleri herkesin atamayacağını söyleyen Çalhanoğlu, şunları söyledi:

”Kendimi çok güçlü görüyorum. Çünkü kimse benim attığım golleri atamaz. Attığım golleri 5 metre mesafeden atmıyorum, attığım gollerin hepsi zor. 5 metre uzağa pas atmıyorum. Geriye pas atmıyorum. Boşlukları doldurmayı ve uzun paslar atmayı seviyorum. Her zaman doğrudan gole gitmeye çalışıyorum. Bunları takım olarak antrenmanlarda çalışıyoruz.”

”Inzaghi beni bu takıma çağırdı ve oynayacağım rolü o belirledi. Inzaghi tüm övgüleri hak ediyor.”

”Burada bir aile gibiyiz”

Sezon başında Arap kulüplerden gelen teklifler hakkında konuşan Hakan, ”Birçok Arap kulübünden teklifler aldım. Ama Inter’i seviyorum, burada bir aile gibiyiz. Teklifler geldiğinde yönetime burada kalmak istediğimi söyledim ve onlara ‘son kararı siz verin’ dedim. Burada kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Kişisel anlamda zor zamanlar geçirdim ancak burada bana çok yardımcı oldular. Özellikle taraftarlardan gelen destekler çok motive edici. Inter benim için her zaman özel ve eşsiz kalacak.” sözlerini söyledi.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi