enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2521
EURO
34,6997
ALTIN
2.402,26
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu

Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu
REKLAM ALANI
07.03.2024
0
A+
A-

Eski hocası konuştu: Batshuayi tahmin edilemez bir oyuncu

Spor – BHA

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’da başlayacak mücadele, Lotto Park Stadyumu’nda oynanacak.

Sarı-lacivertlilerin Belçika’da oynayacağı maç öncesi Batshuayi’nin Belçika U21’deki eski teknik direktörü Johan Walem ve eski takım arkadaşı Paul-Jose M’Poku konuştu.

Michy’nin özel bir oyuncu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Walem, ”Batshuayi’nin ne yapacağını tahmin etmek zor. Patlayıcı bir oyuncu ve çok seri hareket ediyor. Zor bir ortamın bulunduğu Standart Liege’de kendini kanıtlamış biri. Attığı gol sayıları güzel ama potansiyeli daha yüksek.” sözlerini kullandı.

”Sanki parktaymış gibi oynuyor”

Belçikalı futbolcunun 2010-2014 yılları arasında forma giydiği Standart Liege’den takım arkadaşı Jose M’Poku, Batshuayi için şu sözleri kullandı:

”Michy, çok fazla rastlamadığımız tarza sahip biri. Her iki ayağı da çok iyi. Aynı zamanda bulunduğu ortama neşe katıyor. Sanki parkta oynuyormuş gibi eğleniyor. Verimlilik onun oyunculuğunun bir parçası. Gol atmak, skor üretmek onun genlerinde var.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi