enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5008
EURO
34,9094
ALTIN
2.440,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

“BATMAN’I 1 MİLYONLUK NÜFUSA GÖRE TASARLAYACAĞIZ”

“BATMAN’I 1 MİLYONLUK NÜFUSA GÖRE TASARLAYACAĞIZ”
REKLAM ALANI
11.03.2024
0
A+
A-

“BATMAN’I 1 MİLYONLUK NÜFUSA GÖRE TASARLAYACAĞIZ”

BATMAN-BHA

“YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZLER VERMEYİZ”

TPAO Kristal Parkta düzenlenen basın toplantısına Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, il yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda ilk sözü alan İl Başkanı Akif Gür, Batman’ı gerçek belediyecilikle buluşturmayı istediklerini belirterek: “AK Partimizin Batman’a yaptığı yatırımlar ortada. Başkan adayımız Adil bey projelerini açıklarken gerçekçi yaklaşımlarla hareket etti. 2028’e kadar iktidarda olan bir partiyiz, biz yapamayacağımız sözler vermeyiz. İki OSB hayata geçtiğinde Batman istihdamda rahat nefes alacak” dedi.

Daha sonra projelerin detaylarını açıklayan Başkan adayı Ceylan, “Kreş, bilişim evi, demir yolu deplasesi, kentsel dönüşüm ve deprem, etüd-kurs, mavi-yeşil, 25 Bin sosyal konut, festivaller-yeşil kuşak marina, yeni çiftçilere ev, öğrencilere ulaşım ve burs desteği, markalaşma desteği ve emekli kafe projelerimizi halktan yetkiyi aldığımız takdirde bir bir hayata geçireceğiz. Kentin vizyonunu ve markalaşmayı artırarak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi