enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Başkan Turanlı’ya Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Turanlı’ya Ziyaretler Devam Ediyor
REKLAM ALANI
16.04.2019
0
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında Kahta halkının iradesi ile Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan İ.Yusuf Turanlı, vatandaşın hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.
Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Turanlı, ziyaretine gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek sohbet ediyor.

Başkan Turanlı, bir yandan il dışında ve ilçede bulunan hemşehrileriyle gönül birliği yapıp onları makamında ağırlarken, bir yandan da İlçede kimsenin huzuru ve ilçenin iş ve işlevlerin aksamaması için, belediye personelleriyle, birim müdürleriyle de toplantılar geçekleştiriyor.

Deneyim ve tecrübesiyle belediye başkanlık görevi noktasında hiç zorlanmadan idarecilik, sevk ve idare kabiliyeti olduğu konulara daha çok hakim olduğu görülüyor.

Yerinde ve zamanında çözüm odaklı kararları, ivedilikle çözüme kavuşturması için, hemen girişimlerde bulunduğu görülüyor.

Başkan Turanlı, kendisine duyulan güvenden ve gösterilen ilgiden memnuniyetini belirterek, “Kahta halkının gönlüne girdiğimizi görmek bizi mutlu ediyor. Muhabbetini, bizlere gönlünü açan, sevgisini esirgemeyen bütün Kahtalı Hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Ziyaretimize gelen tüm hemşehrilerimize, personelimize, ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerine ve hatırımızı sayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gören ve hiç bir zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen, halkamıza teşekkür ederim.   Allah’ın izni ile halkımızı mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi