enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Başkan Turanlı’nın, Jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı

Başkan Turanlı’nın, Jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı
REKLAM ALANI
11.06.2019
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Jandarma Genel Komutanlığının hem ülkemizin hem de halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için sarsılmaz bir inançla görev yaptığını vurgulayan Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Jandarmanın bu şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstünde olduğunu söyledi.


Başkanı Turanlı mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Jandarma ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan iç güvenlik birimlerimizden biridir. Jandarma Genel Komutanlığı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması için sarsılmaz bir inançla, millet ve vatan sevgisiyle görevini ifa etmektedir. Bu kutsal görevini yüksek bir şuurla yerine getiren Jandarmamızın büyük fedakarlıklar gösterdiği aşıkardır. Bu anlamda jandarmamızın büyük fedakarlığı ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir.


Vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini ifa eden tüm jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatları pahasına ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.


Ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar, hiçbir iç ve dış tehdide boyun eğmeden görevini kahramanca yerine getiren Jandarmamız, bu günden sonra da üstlendiği zorlu görevleri başarıyla tamamlayacağına yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 180. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi