enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Başkan Turanlı, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları tek tek aradı.

Başkan Turanlı, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları tek tek aradı.
REKLAM ALANI
27.05.2020
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Ramazan Bayramı dolaysıyla ilçeye bağlı 102 köy ve 17 mahalle muhtarlarını telefonla tek tek arayarak Ramazan Bayramını kutladı.

Muhtarlık özveri isteyen ve gönüllülük esasına dayalı bir görev olduğunu ileten Başkan Turanlı, sorunların çözümünde muhtarların büyük rolü olduğunu söyledi.

Başkan Turanlı, “Kahta İlçe merkezi ve tüm köy muhtarlarımızı, bir çok vatandaşımızı ve şehit ailelerini telefonla arayarak bayramlarını kutlayarak, dualarını istirham ettik. Muhtarlarımız ile sık sık toplantılar gerçekleştiriyorduk. Fakat korona virüsü nedeniyle muhtarlarımızla ancak telefonla görüşerek ilçemiz ile ilgili sorunları çözmeye çalışıyoruz. Gönül isterdi ki Ramazan Bayramında tüm muhtarlarımızla birlikte bayramlaşalım. Koronavirüs nedeniyle İlçemize bağlı 102 köy ve 17 mahalle muhtarını telefonla arayarak bayramlarını kutladım. Hem köylerimizin hem de ilçemizin sokağa çıkma yasağına karşı gösterdikleri duyarlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi