enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Kahta Belediye Başkanı Turanlı, Esnaf Ziyaretinde Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

09.04.2019
0
A+
A-

Sandıklardan zaferle çıkarak, Kahta Belediye Başkanı seçilen, İ. Yusuf Turanlı, esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı Kahta merkezine inerek, esnaf ve vatandaşların, vermiş oldukları desteklerinden dolayı, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak teşekkür etti.Başkan Turanlı’nın esnaf ve vatandaşların ziyareti, halk arasında büyük bir ilgi ve alaka gördü.“SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAMIŞTIR”

Turanlı, “31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Yüce Allah’ın nasibi, halkımızın teveccühü ile bir dönem arayla, yeniden hizmet etme onuruna eriştik. Seçimin kaybedeni olmamıştır. Bu seçimde huzur ve güven ortamı içerisinde sandıklara giderek tercihini yapan tüm ilçe halkımıza, teşekkür ediyorum.”

İnsan odaklı hizmet üreteceklerini belirten Turanlı, şöyle devam etti:

Hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapacağız, Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kahta’mız daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi