enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Başkan Kutlu’dan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Turgut’a Ziyaret

Başkan Kutlu’dan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Turgut’a Ziyaret
REKLAM ALANI

Türk İnternet Medya Birliği Adıyaman İl Başkanı Kemal Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kutlu, Türk İnternet Medya Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Üniversite-Basın işbirliğinin oluşturulmasıyla birlikte önemli çalışmalar yapılabileceğine dikkat çekti.

Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Kutlu, “Bizleri makamında ağırlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamıza birliğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilimizi ve Üniversitemizi çok iyi bir şekilde temsil eden kıymetli Rektörümüzün eşsiz ev sahipliği bizleri çok mutlu etmiştir. Kendisine Adıyaman Üniversitesinin çalışmalarında her zaman destek olma sözünü verirken, projelerinde da başarılar diliyorum.” dedi.

Tarafsız ve objektif medyanın günümüzde oldukça önemli bir görevi ifa ettiğini belirten Rektör Turgut ise, “Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Türk İnternet Medya Birliği Adıyaman İl Başkanı Kemal Kutlu’ya ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Turgut, gazetecilik mesleği ve toplumun haber alma hakkı arasında sarsılmaz bir bağ olduğunu vurgulayarak, Adıyaman Üniversitesinin bölgedeki gazetecilik faaliyetlerine büyük bir önem verdiğinin altını çizdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi