enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
35,1896
ALTIN
2.244,69
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
14°C
Adıyaman
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

Başkan Kutlu ve Ekibi Halkın Sorunlarını Dinliyor

Başkan Kutlu ve Ekibi Halkın Sorunlarını Dinliyor
REKLAM ALANI
09.11.2017
0
A+
A-

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ekibiyle birlikte, ‘Halk Günleri’ kapsamında makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Adıyaman Belediyesi’nin kapılarını halka açarak ‘halk odaklı’ belediyecilikte önemli bir ivme kazandıran Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları arıyor.
Son olarak Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Bilgin ve Ahmet Vechi Yüksek ile Fen İşleri Müdürü Zeynal Abidin Sağlam ve İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Salih Alkayış ile birlikte ‘Halk Günleri’ kapsamında vatandaşları ağırlayan Başkan Kutlu, Belediye Başkanlığı makamının herkesin makamı olduğunu söyledi. Vatandaşların dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinleyip, imkanları dahilinde çözmeye yada hayata geçirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kutlu, “Yoğun mesaimizden geriye kalan zamanlarımızda fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İnşallah el birliğiyle huzur ve barış kenti olan Adıyaman’ımızı en güzel yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Vatandaşlar ise Başkan Kutlu tarafından uygulanan bu yöntemden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi