enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5619
EURO
34,8545
ALTIN
2.434,35
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı

Başkan Kılınç’tan 2023 yılı mesajı
REKLAM ALANI

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 2023 yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, yeni yılın tüm dünya insanlığı için barış, sevgi ve hoşgörü yılı olmasını diledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 2023 yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında barış ve kardeşliğe vurgu yapan Başkan Kılınç, sözlerine şöyle devam etti: “2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Rabbimden dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Ayrıca Müslüman coğrafyasında yaşanan acıların son bulması da temennilerimizden bir tanesidir. Rabbimden yeni yılın, olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzurunun, refahının ve mutluluğunun arttığı bir yıl olmasını dileyerek tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.”
2022 yılında Adıyaman Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalara da dikkat çeken Başkan Kılınç, Adıyaman’ın ihtiyaç duyduğu birçok alanda birbirinden önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Adıyaman Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek ve kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştık. İnşallah 2023 yılı bizim açımızdan daha da verimli geçecek. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan temenni ederim” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi