enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3273
EURO
34,6252
ALTIN
2.433,67
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Başkan Kılınç, İGC TV’ye konuk oldu

Başkan Kılınç, İGC TV’ye konuk oldu
REKLAM ALANI
01.11.2022
0
A+
A-

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman İGC TV’de yayınlanan ve moderatörlüğünü Gazeteci-Yazar Yusuf Dündar’ın yaptığı ‘Adıyaman İGC Soruyor’ programına konuk oldu.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’da faaliyetlerini sürdüren İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC)’nin yayın organı olan İGC TV’ye konuk olarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İGC TV stüdyosunda gerçekleşen ve moderatörlüğünü Gazeteci-Yazar Yusuf Dündar’ın yaptığı ‘Adıyaman İGC Soruyor’ programında gazeteciler Mustafa Çeliker ile Erkan Duymaz’ın sorularını yanıtlayan Başkan Kılınç, WhatsApp üzerinden gelen sorulara da cevap verdi.

Adıyaman İGC’nin Instagram, Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarından canlı yayınlanan programda konuşan Başkan Kılınç, sürdürdükleri projelerle şehri şantiye alanına çevirdiklerini söyledi. Başkan Kılınç, başkanlığı döneminde; Millet bahçesinden meydan projesine, Katı Atık Depolama Tesisinden Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisine, battı-çıktı çalışmalarından asfalt plentine, kuşaklama kanalından ulaşımdaki yeniliklere kadar birçok önemli projeye imza attıklarını da sözlerine ekleyerek, “Özellikle şehrin altyapısının baştan sona değiştirilmesini sağlayacak ve tamamı hibe yolu ile gerçekleştirilecek olan MADAD ve FRIT projeleri ile yine şehrin üstyapısındaki sorunları ortadan kaldıracak belediyemize ait asfalt plenti projeleri ile belediyecilik anlamında önemli hizmetler ortaya koyduk. Bunların yanında kültür ve sosyal anlamda da önemli işlere imza atan belediyemiz, üniversite öğrencilerine yönelik ‘hoş geldiniz’ partisi, Kitap Fuarı, ‘Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasın’ sloganıyla hayata geçirilen ve daha çok yoksul mahallelerde bulunan öğrencilerin hedef alındığı ‘Sinemaya Merhaba’ programı, her hafta bir mahallede yerel sanatçılarımızı hemşerileriyle buluşturduğu ‘Mahallemde Şenlik Var’ projesi, yine her hafta bir mahallede hayata geçirilen ‘Mahallemde Sinema Etkinliği’ projeleri ve onlarca konser, tiyatro ve festivallerle her yaştan vatandaşa hitap etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Kılınç, program sonunda kendilerine böyle bir imkan sunan İGC ailesine ve programı izleyen hemşerilerine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi