enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C

Başkan Kılınç: Altınşehir’in çehresini değiştireceğiz

Başkan Kılınç: Altınşehir’in çehresini değiştireceğiz
REKLAM ALANI

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Altınşehir Mahallesi’nde devam eden yeni park çalışmalarını inceleyerek, sorumlulardan bilgi aldı.

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında sürdürülen çalışmalar Altınşehir Mahallesi’nde de hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımına başlanan iki parkta incelemelerde bulunan Başkan Kılınç, gelinen son durum hakkında sorumlulardan bilgi aldı.
Bölgeye nefes aldıracak Altınşehir ve Milli Mücadele Parklarındaki çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Kılınç,  incelemeler sonunda yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi: “Adıyaman’ımızı geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Altınşehir Mahallesi’nde başlattığımız Altınşehir ve Milli mücadele Parklarındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden ve hayata geçireceğimiz yeni projelerle şehrin diğer noktaları gibi Altınşehir Mahallemizin de çehresini değiştireceğiz.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi