enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Başkan Güler Ordu’da Hamsi Şenliğine katıldı

Başkan Güler Ordu’da Hamsi Şenliğine katıldı
REKLAM ALANI
04.12.2023
0
A+
A-

Başkan Güler Ordu’da Hamsi Şenliğine katıldı

ORDU- BHA

Ordu Perşembe’ de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen hamsi şenliğine Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de katıldı. Yoğun katılımın olduğu şenlikte Başkan Güler’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Perşembe Belediyesi tarafından bu yıl 4.’üncüsü düzenlenen hamsi şenliği yoğun katılım ile gerçekleşti. 7 tona yakın hamsinin tüketildiği şenlikte vatandaşlara hamsinin yanı sıra, cevizli helva ve pancar çorbası ikram edildi. Düzenlenen etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşlarla bol bol sohbet edip, hamsi ikram etti.

“Perşembe’de yatırımlara devam edeceğiz”

 Programda bir konuşma da gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeye yapılması gereken ne varsa yapmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Sakin şehir Perşembe’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen hamsi festivalinde siz kıymetli hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hamsinin memleketi Perşembe’de önce pancar çorbamızı içtik, ardından hamsimizi yedik daha sonra da cevizli helvamızı yedik. Bu ve buna benzer festivaller ilçelerimizin turizmi açısından çok önemlidir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak aradan geçen 4,5 yılda ilçemizde yapılması gereken ne varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizinle inşallah daha güzel günleri yaşamaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız güç ve destek ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz”

Başkan Güler vatandaşlarla fotoğraf çektirdi 

Öte yandan Perşembe’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen hamsi festivaline katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlarla bire bir ilgilenen Başkan Güler, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. Vatandaşların taleplerini de tek tek not aldıran Başkan Hilmi Güler, çözülmesi için de talimat verdi. Düzenlenen hamsi festivali yöresel sanatçıların konserleri ile sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi