enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5196
EURO
34,8564
ALTIN
2.442,60
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Başkan Güler, Beyaz Baston Derneği ile bir araya geldi

Başkan Güler, Beyaz Baston Derneği ile bir araya geldi
REKLAM ALANI
13.01.2024
0
A+
A-

Başkan Güler, Beyaz Baston Derneği ile bir araya geldi

ORDU- BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı’nda görme engelliler ve ailelerine yönelik bir etkinlik düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ile davete katılan misafirleri yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezen Başkan Güler tüm misafirlerle sohbet etti. Programda, görme engellilerin okuma ve yazmasına yardımcı olmak amacı ile kullanılan brail alfabesinin bulunduğu tablet ve bireylerin bağımsız hareketlerini sağlamak amacı ile kullanılan beyaz baston Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm görme engellilere hediye
edildi.

“Sizleri seviyoruz”

Programda konuşan Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onları sosyal hayatın içerisine entegre etmek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, daha mutlu bir Ordu inşası için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Güler açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün bir arada olmamız için bu program bir vesile oldu. Bizlerin de 1 dk sonra ne olacağımız belli değil bu nedenle aynı geleceği paylaşabiliriz. Bütün tesislerimiz, bütün imkanlarımız sizlerin. Her zaman burayı kullanabilirsiniz. Engelli araçlarımız var sizleri istediğiniz yere alıp götürebilirler. Sizler için yaptığımız plajlarımız ve parklarımız var.

Cumhuriyet Mahallemizde dünyanın en iyi engelli plajı hangisiyse onu uygulamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da Allah nasip ederse bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Melet ile Turnasuyu’nu birleştirerek sahile bisiklet yolu yapıyoruz. Sizler için de gezme yerleri olacak. Boztepe’de dağ kızağı yapıyoruz. Şartları oluşturarak ondan da istifade etmenizi sağlayacağız. Kısacası hayatı daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizleri seviyoruz. Siz önerin beraber çalışmaları yapalım. Buradaki amacımız sizin hayatınızı güzelleştirmek, sizinle beraber mutlu bir Ordu’yu hep beraber oluşturmak.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi