enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4945
EURO
34,9060
ALTIN
2.435,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Başkan Dağtekin, sınır ötesi operasyonunu değerlendirdi

Başkan Dağtekin, sınır ötesi operasyonunu değerlendirdi
REKLAM ALANI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Suriye ve Irak’ta başlatılan hava hareketi ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

“Türkiye büyük bir devlettir”
Perre Haber Ajansı muhabirine terör örgütlerine yönelik Suriye ve Irak’ta başlatılan hava hareketi hakkında değerlendirmede bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin,”Bizler insanların inanmasıyla ilgili irademizi, ortaya koyuyoruz. Türkiye büyük bir devlettir, hiçbir çapulcuya ve terör örgütüne müsaade edecek bir yapıyı bugüne kadar onlar görmedi bundan sonrada göremeyecekler. Bu büyük devlet kendisine yakışan büyüklükteki faaliyetlerini de icra etmekten hiçbir zaman geri durmaz. Taksim meydanın ortasında terör faaliyetini yaparsanız, onun devamı ile ilgili uzantıları nereye kadar uzanırsa uzansın bununla ilgili devletimizin kararını ortaya koyuyor ve koymaya devam edecektir. Hiç bir düşman kesinlikle Türkiye’ye düşman olduğunda bunun bedeli almadan yerinde duramayacaktır.”dedi.

https://youtu.be/ru6IX6Qal2U?t=3

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi