enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4936
EURO
34,9018
ALTIN
2.438,10
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Başkan Çetinkaya’dan Basın Açıklaması

Başkan Çetinkaya’dan Basın Açıklaması
REKLAM ALANI
05.04.2023
0
A+
A-

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya bir basın açıklaması yaptı:

Degerli basın mensubu arkadaşlar Kahta ilçe başkanlığı tarafından düzenlediği basın toplantısına katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Ak Parti Genel merkezi ve Sayın cumhurbaşkanım iz tarafından ak parti Kahta ilçe başkanlığı görevi bize tevdi edildi.
Bize bu kutsal görevi tevdi eden başta gelen başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Değerli basın mensupları içinde bulunduğumuz ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah tan niyaz ederim.
6 şubat meydana gelen asrın felaketinde Adıyaman ilimizin de içinde bulunduğu depremde hayatını kaybeden tüm hemşehrime ve vatandaşlara Cenabı Allah tan rahmet ailelerine
sabır ve başsağlığı, yaralı Vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
Değerli basın mensupları.
Kâhta ilçe başkanlığı görevinde bulunan ilçe başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlara geçmişte yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.
2014 tarihinden beri Ak Parti Kâhta ilçe yönetiminde bulunduğun görevi bu defa ilçe başkanı olarak yurutecegiz.
Siyaset bir hizmet aracıdır makam ve mevkiler gelip geçicidir önemli olan bulunduğunuz makamın ve yaptınız işi hakkı ve layıkıyla yapabilmektir.
Görevi devraldığımiz ak parti ilçe başkanlığı görevini yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm dost ve arkadaşlarımız ile birlikte en iyi şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Partimizi halkımızın tüm kesimleri ile tekrar buluşturmak için yapılması gereken her şeyi en iyi şekilde hep beraber inşallah yapacağız.
Ak Parti’nin kuruluşundan beri parti de görev almış ve partiden uzak duran küsmüş, kusturulmus tüm dost ve arkadaşları tekrar partimiz ile bulusturacagiz.
Değerli basın mensupları
15 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partimizi en iyi şekilde ilimiz de ve ilçemizde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın dün nasıl 20 yıl tek başımıza iktidar olduk ise yapılacak seçimlerde de inşallah iktidar olacağız.
15 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Cenabı Allah tan dilerim.
Basın toplantimiza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi