enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Başkan Çetin, sanayicilerle bir araya geldi – Birlik Haber Ajansı

Başkan Çetin, sanayicilerle bir araya geldi – Birlik Haber Ajansı
MOBİL REKLAM ALANI
16.10.2025
0
A+
A-

ANTALYA – BHA

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, beraberindeki heyetle birlikte Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB)faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Üretimin, ihracatın ve istihdamın şehrin ekonomik kalkınmasındaki önemine dikkat çeken Başkan Çetin, yerli üretime katkı sağlayan firmaların her zaman destekçisi olduklarını vurguladı.

Ziyaret kapsamında Başkan Çetin’e, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özbek, İbrahim Halil Aktarlı ve Hüseyin Erdem eşlik etti. Heyet sırasıyla, Lir Kozmetik, Jibiar ve Portisan firmalarında incelemelerde bulunarak iş insanlarından üretim süreçleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

“Antalya ekonomisinin gücü üretimden geliyor”

Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Antalya’nın sadece turizm kenti değil, aynı zamanda güçlü bir sanayi ve ihracat şehri olduğuna dikkat çekti.

Çetin, “Antalya’mızda üretim yapan, istihdam sağlayan ve ekonomimize katma değer katan tüm sanayicilerimizle gurur duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en önemli ayaklarından biri güçlü üretimdir. Yerli üretim yapan her işletme, bu hedefin bir parçasıdır” dedi.

Sanayicilere destek vurgusu

Ziyaret edilen firmalarda çalışanlarla da bir araya gelen Başkan Çetin, üretimdeki kalite, istihdam artışı ve ihracat potansiyeli hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Sanayicilerimizin her bir adımı, ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Bizler, üretim yapan tüm girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Çetin, Antalya OSB’nin Türkiye’nin en dinamik üretim merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi.

Firmalara başarı dileği

Ziyaretler kapsamında, Lir Kozmetik’in Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özbek, Jibiar firmasının sahibi İbrahim Halil Aktarlı ve Portisan firmasının yöneticisi Hüseyin Erdem ile görüşen Başkan Çetin, işletme sahiplerine çalışmalarında başarılar diledi.


Kaş’ta Kaymakamdan yangın görevli personellere teşekkür ziyareti

Kaş’ta Kaymakamdan yangın görevli personellere teşekkür ziyareti

İçeriği Görüntüle

Ziyaretlerin sonunda Başkan Çetin, “Üretim yapan her girişimcimiz Antalya’nın ve Türkiye’nin yüz akıdır. Emekleriyle, istihdamlarıyla, ihracatlarıyla bu ülkenin büyümesine katkı sağlıyorlar. Biz de onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

MOBİL REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi