enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
ALTIN
2.502,09
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Başkan Binzet’ten erken seçim çağrısı

Başkan Binzet’ten erken seçim çağrısı
REKLAM ALANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada hükümetin artık sona yaklaştığını belirterek erken seçim çağrısında bulundu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, güncel konulara ve ekonomideki gidişata ilişkin açıklamalarda bulundu.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerdeki sert sözlerini değerlendiren Başkan Binzet şöyle dedi:
“AK Parti’nin başındaki küfürbaz adına utanıyorum. Çünkü cumhurbaşkanlığı makamını kirleten bu adam, milletin yarısından fazlasına ağza alınmayacak sözler sarf ediyor, genel başkanımıza ise insan ağzına yakışmayacak sözler söylüyor. Bir ülkenin tüm vatandaşlarını temsil ettiği öne sürülen cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden bu adam, bir ülke için ciddi manada utanç verici.”
“Her kelimede zehir saçıyor”
Siyasetin biteceğini fakat nezaket ve saygı devam edeceğini belirten Binzet,”AK Parti’nin başındaki bu küfürbaz ülkenin çivisini çıkardı. Giderayak millete nasıl çektirsem diye düşünmekten kendisini alamıyor. Bir yandan da koltuğu kaybetme korkusuyla her kirli yola bulaşma potansiyeli var. Ekonomiyi batırdığı yetmiyor gibi bunun üstünü örtmek için sağa sola küfür ederek geziyor, konuştuğu her kelimede zehir saçıyor. Ancak bu böyle gitmez. AK Parti’nin başındaki zat, az bir süren kaldı. Artık yolun sonuna yaklaştık. Emekliliğine hazırlan. Millete küfretme, millete ihanet etme. Siyaset biter, nezaket ve saygı devam eder. Bu milletin sana saygısı kalsın istiyorsan artık biraz durul. Ve kaybettiğini kabul ederek erken seçim kararı al. Çünkü ne kadar erken seçim olursa bu milletin huzura erişi o kadar çabuk olur”dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi