enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Başkan Aydın: İşimiz hizmet, derdimiz millet

Başkan Aydın: İşimiz hizmet, derdimiz millet
REKLAM ALANI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça, AFAD Başkanı Yunus Sezer ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ederek, Adıyaman ile ilgili yatırımları görüşerek hızlandırılması noktasında istişarede bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça ve AFAD Genel Müdürlerini ziyaret ederek, kentteki devam eden yatırımlar hakkında istişarede bulunarak yapılacak olan yeni projelerin hızlandırması noktasında destek istedi.
Çetintepe, Koçali ve Gömükan barajları ile içme suyu, TOKİ konutları, kentsel dönüşüm ve Samsat’ta devam yapımı devam deprem konutları başta olmak üzere Adıyaman ve ilçelerinde yapılan yatırım ve projeler ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Adıyaman için sürekli olarak projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, çalmadık kapı bırakmadıklarını aktardı.
“Gelinen nokta verimli bir görüşme gerçekleştirdik”
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesiyle soluğu Adıyaman’da aldığını belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın,”Meclisin tatile girmesinin ardından İlimizde devam eden yatırımları yerinde bir kez daha inceleyerek gerekli notları aldık. Ankara’da ilimiz açısından öncelikli önem arz eden sulama yatırımları konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlimizin sosyo-ekonomik kalkınmasına ciddi anlamda katkı sunacak barajlarda çalışmalar hızla devam etmektedir. Özellikle Samsat, Gerger ve Sincik ilçemizde devam eden kamu binaları ve deprem konutları ile ilgili çalışmalarda gelinen nokta hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlimize pozitif bakış açılarından dolayı Genel Müdürlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi