enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4768
EURO
34,8408
ALTIN
2.477,67
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

Başkan Aydın, Gerger, Sincik ilçeleri ile Şambayat Beldesi’nin doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Başkan Aydın, Gerger, Sincik ilçeleri ile Şambayat Beldesi’nin doğalgaza kavuşacağını söyledi.
REKLAM ALANI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Gerer, Sincik ilçeleri ile Şambayat Beldesi’nin doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Doğalgazsız ilçe kalmayacağının altını çizen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Doğalgaz olmayan ilçemiz kalmayacaktır. Adıyaman’ımıza ve ilçelerimize yapılan ve yapılacak olan her yatırımı şevkle, ciddiyetle ve özenle takip ediyoruz.  Hükümetimizin her alanda seferber olduğu ve halen sürmekte olan yatırımlar da bizlere gelecek için her zamankinden daha fazla güç ve güven vermektedir. Göstermiş olduğumuz hassasiyetin karşılık bulması, çabalarımızın ve takiplerimizin netice vermesi hepimiz için, en önemlisi de Adıyaman’ımız için oldukça sevindiricidir. 05.01.2023 Tarih ve 11542-2 Sayılı EPDK kararı ile Gerger ve Sincik ilçelerimiz ile Şambayat Beldemiz doğalgaz dağıtımına kavuşuyor. İlgili dağıtım firması tarafından en geç 6 ay içerinde işe başlanacak olup, doğalgaz arzı sağlanacak olan bu bölgemizde, hemşerilerimiz temiz, hesaplı ve konforlu bir yakıt tüketimi ile rahat edeceklerdir. Gerger ve Sincik ilçelerimiz İle Şambayat beldemize yapılması kararlaştırılan doğalgaz dağıtım hattının şimdiden tüm hemşerilerimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Desteklerini ve emeklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji Bakanımız Fatih Dönmez ’e, tüm milletvekillerimize, EPDK yetkililerine, Akmercan Doğalgaz Dağıtım A.Ş ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım. “dedi.

Başkan Aydın'dan doğalgaz müjdesi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi