enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2518
EURO
35,0192
ALTIN
2.489,41
BIST
10.620,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti

Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
22.01.2024
0
A+
A-

BALIKESİR-BHA

Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 1Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 1

Çalışmalar Devam Ediyor

Kısa süre içinde yönetim kurulu oluşturan ve görev dağılımını belirleyen Aydemir, milletvekili adaylığı döneminden gelen özverili çalışmalarının meyvelerini topluyor. Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından hızla göreve adapte olan Aydemir, teşkilatlar ve halk arasında coşkulu bir karşılama ile karşılanıyor.

İlçe Ziyaretlerinde Vurgular

Aydemir’in Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma ve Erdek ilçelerini ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, “Bu şehre bir sözümüz var” diyerek çıktıkları yolda, durmadan ve usanmadan çalışacaklarını belirtiyor. AK Kadrolar olarak kararlı olduklarını vurgulayan Aydemir, adım atılmadık sokak bırakmayacaklarını ifade ediyor.

Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 2Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 2

Yerel Seçim Sürecinde İl Yönetimi İlçe Programlarına Devam Ediyor

İl Yönetimi olarak yerel seçim sürecinde ilçe programlarına sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirten Aydemir, 7’den 70’e tüm hemşehrilerin beklentilerini yerinde değerlendirerek çözüm odaklı çalıştıklarını dile getiriyor. Vatandaşın teveccüh ve desteği ile Ak teşkilatlarının sahadaki gücünün sandıkta da net olarak ortaya çıkacağına inancını dile getiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Destek

Aydemir, gezdiği ilçelerde AK Belediyeciliğe olan hasreti gözlemlediklerini ifade ediyor. Ak Belediyelerin yıllardır atıl bekleyen sorunları ortadan kaldırarak kalıcı eserler ve hizmetler sunduğunu belirten Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a olan destek ve inanç ile Erdek, Bandırma, Manyas, Gönen ve Susurluk ilçelerinde hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 3Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 3

MHP İl Başkanı ve Milletvekili de Ziyaretlerde Yer Aldı

Aydemir’e ziyaretlerinde MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Ak Parti İl Başkan Vekili Cüneyt Ermişler, Teşkilat Başkanı Ali Osman Eser, Seçim İşleri Başkanı Tuğba Karakoç, Yerel Yönetimler Başkanı Münevver Gözhan ve ilçe koordinatörleri eşlik etti.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi